MATTE BLACK

V podjetju Meir s pomočjo izdelkov v ponudbi pomagajo ljudem pri prilagajanju v svetu. Ljudem omogočajo, da si prizadevajo za njihov popoln dom. S tem so postali vodilni v svetu na področju mat črnih armatur.
Prefinjen, a eleganten - značilen Matte Black podpis, premakne meje luksuznih armatur. Izdelek, ki izžareva elegantno strukturo in eleganco, subtilno poudarja naravne teksture kot sta marmor in les.
Vrhunska ponudba vključuje kuhinjske armature, prhe, armature za kopel, samostoječe armature in kopalniške dodatke.
 

KUHINJA

Raznolika paleta črnih kuhinjskih armatur vključuje izvlečne kuhinjske armature, okrogle in kvadratne kuhinjske armature, 3-delne garniture pomivalnih korit in elegantne podajalnike mila. Odkrijte še vrhunske črne kuhinjske ročaje, da dopolnite videz.
Široka paleta kuhinjskih armatur se odlično dopolnjuje s kuhinjskimi koriti Meir.
 
 
 
 
 
 
KOPALNICA
 
Meir armature za umivalnik dodajo prestiž vsaki kopalnici, pralnici ali stranišču.
Luksuzni slog in natančen inženiring enojnih ročajev, omogočajo natančen nadzor pretoka vode in temperature.
 
 
 
Spremenite svoje prhanje v hotelsko doživetje s petimi zvezdicami. Nadglavne prhe in tuš seti Meir se ponašajo z najsodobnejšim dizajnom za popestritev vsake kopalnice. Izberite prho Meir v industrijskem, sodobnem ali skandinavskem slogu za osupljive rezultate.
 
 
 
 
DODATKI / GALANTERIJA
 
Domači dekor temelji na majhnih podrobnostih, Meir črni kopalniški dodatki pa bodo vaši kopalnici dodali popolne zaključke. Poleg prefinjenega videza boste navdušeni nad naravo mat črne barve, ki ne potrebuje veliko vzdrževanja.
 
 
 
Več izdelkov si lahko ogledate na spodnjih povezavah:
 
 
 
 
 
 
 

MEIR | Premika meje luksuznih armatur